MHP'de çatlama sesleri... Bir isim daha görevden alındı

Geçen hafta, "Zamlar milletin belini büküyor." dediği için görevden alınan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un ardından bir isim daha görevden alındı.

MHP'de çatlama sesleri... Bir isim daha görevden alındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP'de sular durulmuyor... Geçen hafta, "Zamlar milletin belini büküyor." dediği için görevden alınan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un ardından, MHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Mevlüde Yalçıner de görevden alındı. 

Yalçıner'in görevden alınmasının nedeni olarak, bu hafta CHP'ye yaptığı taziye ziyareti öne sürüldü. Ancak Yalçıner, söz konusu fotoğrafın bahane olduğunu ifade etti.

"FOTOĞRAF BAHANE, BANA TEZGAH KURDULAR"

Yalçıner, İl Başkanı Varol Demirköse'nin, yaptığı eleştirileri kabullenememesinden dolayı görevden alındığını savundu. Yalçıner, "Benim partim ile bir sorunum yok. Biliyorsunuz daha önce de böyle bir olay oldu. Açıklama yapmadan İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinden alındığımı söylemişti. Daha sonra MYK üyeliğine başvuru yaptım. İl Başkanı Varol Demirköse evime kadar gelerek yönetimde olmamı teklif etmişti. Ama benimle birlikte yürümek istemedi. Parti içerisinde sürekli benim sözlerimi ve önerilerimi geçiştirdi. Son toplantımızda bu konuları eleştirince de hakaretvari konuşmaya başladı. 3 gün önce çekilen fotoğrafı ona yazılan yorumları ve verdiğim cevabı MHP Genel Merkezi’nin hoş karşılamadığını belirterek görevden alındığımı öğrendim. Fotoğraf işin bahanesi. Bana tezgah kurdular." dedi. 

Bakmadan Geçme