Melih Gökçek'ten uzman çavuş yorumu

Melih Gökçek bugün Muğla'da doktoru darbettiği gerekçesiyle açığa alınan uzman çavuş ile ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu.

Melih Gökçek'ten uzman çavuş yorumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'da iftiraya uğradığını söyleyen Uzman Çavuş Ali Akdağlı hakkında açıklamada bulunan Melih Gökçek sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Uzman çavuşa atılan bu iftiranın ben masumane yapılmış bir davranış olduğuna kesinlikle inanmıyorum. TTB’nin olaya müdahalesi, FETÖ iddiaları şerefli̇ Türk ordusuna karşı yapılan bir provokasyon izlenimi veriyor… Olay enine boyuna araştırılıp, kamuoyu aydınlatılmalı…"

OLAY NEYDİ? 

Muğla Yatağan Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman çavuş Ali Akdağlı, 14 Mart'ta saat 23.00 sıralarında rahatsızlanınca ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki müdahalesinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Akdağlı, kendisini muayene etmek isteyen acil serviste görevli doktor Tahir Tarımer ile tartıştı. Olaya hastanenin güvenlik görevlileri müdahale etti. Tarımer, tartışma sırasında Akdağlı, tarafından darbedildiğini ileri sürdü.

PROTESTO EŞLİĞİNDE TABURCU ETTİLER

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki apandisit ameliyatının ardından genel cerrahi servisinden taburcu edilen uzman çavuş Ali Akdağlı, sağlık çalışanlarının, "Sen şiddet, darp, hakaret ettin. Biz seni tedavi ettik, taburcu ediyoruz" sloganları arasında alkışla protesto edildi. Ekip aracına bindirilen Akdağlı, ifadesi için Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi'ne götürüldü.

Bakmadan Geçme