Lütfü Türkkan: "İYİ Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa ediyorum"

 Lütfü Türkkan, şehit yakına ettiği küfür sonrası gelen tepkiler üzerine  İYİ Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa etti.

Lütfü Türkkan: "İYİ Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa ediyorum"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Partili Lütfü Türkkan, şehit yakına ettiği küfür sonrası gelen tepkilerin ardından İYİ Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa ettiğini duyurdu. Türkkan, "Genel Başkanımız Sayın Merak Akşener'in talebi üzerine İYİ Parti Grup Başkan Vekilliği görevimden istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.

BOYNUNA SARILDI, KÜFRETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti yöneticileri ve milletvekilleriyle birlikte Bingöl’de esnafı ziyaret ederken, şehit yakını olduğunu söyleyen bir kişi tarafından protesto edilmişti. Akşener’e tepki gösteren kişinin yanına giden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, vatandaşın boynuna sarılarak bir süre konuştu. Konuşma Türkkan ile yurttaş arasında gerilim yaşandı.  Bu sırada Türkkan’ın yurttaşa küfrettiği duyuldu ve onlar kameralara yansıdı. Olayın ardından gelen tepkiler üzerine Türkkan twitter üzerinden videolu bir paylaşımda bulunarak özür diledi. Sıkıntılı bir durum yaşadığını belirten Türkkan, “O sinir gerginliği, o sıkıntılı durum sonucu hiç yapmamam gereken bir şeyi yapmışım. Hakaret etmişim, kötü sözler söylemişim. Bütün milletimizden özür diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme