Kemal Kılıçdaroğlu Et ve Süt Kurumu'na alınmadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu kez de Et ve Süt Kurumu'na alınmadı.

Kemal Kılıçdaroğlu Et ve Süt Kurumu'na alınmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçen Aralık ayında randevusu olmadığı için TÜİK'e alınmayan CHP Genel Başkanı şimdi de, aynı gerekçe ile Et ve Süt Kurumu'na alınmadı. 

Dün akşam Twitter hesabından, Et ve Süt Kurumu'ndan randevu istediğini ancak kendisine geri dönüş yapılmadığı için bugün Kurum'a gideceğini belirten Kılıçdaroğlu'nun korktuğu başına geldi. Kılıçdaroğlu randevusu olmadığı gerekçesiyle bina içerisine alınmadı. 

Kılıçdaroğlu dün akşam yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

"Çocukların beslenme hakkının korunmasını konuşmak üzere Et ve Süt Kurumu'ndan randevu istedim. Herhalde bir yerlerden izin alamadılar ki ses yok! Evlatlarımızın beslenme hakkını konuşmak için yarın saat 10.00'da devletimizin şerefli bürokratlarına gideceğim. Gerisi onlara kalmış."

Bugün içeri alınmayan Kılıçdaroğlu, bina girişinde basın mensuplarına şu açıklamalarda bulundu:

"Gençlerin uğradığı haksızlığı kamupyuna duyurmak için Milli Eğitim Bakanlığına gitmiştim. Yazılı sınavı geçen pek çok genç torpili olmadığı için sözlü sınavdan elenmişti. Bugün de Et ve Süt Kurumu'na geldim. Burada bulunmamın nedeni çocukların haklarını savunmak. Kadın milletvekilleriyle beraberim. Kadın milletvekilleri çocuklarının iyi beslenmesini isterler. "

Bakmadan Geçme