İşte Survivor All star'ın ilk kazanan takımı!

Survivor All Star 2022 Ünlüler ve Gönüllüler takımı ilk ödül oyununda mücadele ettiler ve kazanan takım belli oldu. Asıl oyun olan dokunulmazlık ise ilk günden programa damgasını vurdu!

İşte Survivor All star'ın ilk kazanan takımı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Survivor 2022 All Star'da Ünlüler ve Gönüllüler takımının karşı karşıya geldiği ilk oyun ödül oyunuydu. Survivor 2022 All Star'ın ilk ödülü barakaydı. Survivor All Star'da ilk ödül oyununu Gönüllüler takımı kazandı.Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı yarışmacıları ilk ödül oyununda belirlenen arabaları sadece iterek belirlenen park yerlerine park etmeye çalıştı. 

DOKUNULMAZLIK GÖNÜLLÜLERİN

İlk oyun Ünlüler ve Gönüllüler takımındaki kadın yarışmacılar arasında oynandı. Etabın sonucunda 8 puana ulaşıp rakibini yenen takım Gönüllüler oldu. 2. etap ise erkek yarışmacılar arasında oynandı. Bu etapda kazanan takım Ünlüler oldu ve skor 1-1 olarak eşitlendi. Kadın ve erkek yarışmacılar 3. etapta karşı karşıya geldi. Bu etabı kazanan takımı Gönüllüler, dokunulmazlığın sahibi oldu.

PARKURDA HIZLI SAKATLANMA

Dokunulmazlık oyununda Elif Gören'in parkurdaki hızı dikkat çekti. Barış Murat Yağcı ile Sercan Yıldırım ise parkurda dengelerini kaybederek düştü. Barış Murat Yağcı oyuna ara verirken Sercan Yıldırım parkura devam etti. Ancak ilerleyen zamanlarda parkurda 2. kez düşen Sercan Yıldırım, artık yarışamayacağını söyledi ve parkurdan çekildi.

İLK KURBAN BİRSEN OLDU! 

Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı program ve kanal sahibi Acun Ilıcalı'nın yarışmadaki kural değişikliklerini duyurmasının ardından geçici bir şok yaşadı. Stratejik olarak hareket ettiklerini iddia eden Ünlüler takımı ilk aday olarak 'Birsen'i yazmayı tercih ettiler. 

Bakmadan Geçme