"İşçiler de memur zammı kadar zam istiyor"

Tüm Birlik İş Sendikası Genel Başkanı Servet Demir," İşçilerde memur ve emekliler için düşünülen %30 veya 35 zamdan faydalanmak istiyor. ' dedi.

"İşçiler de memur zammı kadar zam istiyor"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 İşçilerin sesi olmaya devam eden Tüm Birlik İş Sendikası, daha önce Millî Eğitim Bakanlığı’nda yılda 10 ay çalıştırılan ve halen yılda 10 ay olarak devam eden ve sözleşmeleri 2 ay askıya alınan Millî Eğitim işçileri için 30 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması gerçekleştirdi. “İşçilerde bu ülkenin temel taşları ve bireyi. ” diyen Tüm Birlik İş Sendikası, “Ülkemizin içinden geçtiği bu ekonomi kriz ve sıkıntılı süreçte memura, emekliye zam yapılacaksa işçiye neden yapılmıyor veya işçiden bahsedilmiyor. ” sözleriyle çağrıda bulundu.

“EMEKÇİLERİN HER PLATFORMDA SESİ OLACAĞIZ “

Konuyla ilgili olarak bir konuşma gerçekleştiren Başkan Demir, “Yapılacak olan zamların Toplumu tatmin edecek, toplumda adalet duygusunu pekiştirecek şekilde olması gerekir, emekçiler sahipsiz değildir. Emekçilerin her platformda sesi olmaya hazırız ve olmaya devam edeceğiz, Sarı sendikaların insafına kalmayacağız . Onlar işçilerden aldığı aidatla saltanat sürerken ve bir yandan memur ve emeklilere % 30 ile 35 arasında zam yapılıyorken işçilerden söz edilmemesi vahim bir durumdur. Tüm Birlik İş sendikası olarak hükümete çağrımız adalet ve eşitlik konusunda hak ve hukuktan ayrılmadan işçilerde yapılacak olan % 30 veya 35 zamdan faydalansın eşitlik sağlansın, adalet uygulansın.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme