İş insanı Sedat Kılınç'a saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Kayseri MHP Milletvekili Baki Ersoy'un ardından partisinden istifa eden iş insanı Sedat Kılınç'a saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İş insanı Sedat Kılınç'a saldırının görüntüleri ortaya çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri MHP Milletvekili Baki Ersoy, katıldığı bir televizyon programında, “Zamlar milletin belini büküyor.” dediği için partiden ihraç istemiyle disipline sevk edildi. Ersoy’a yakınlığı ile bilinen MHP Kayseri Kocasinan Meclis Üyesi ve iş insanı Sedat Kılınç da partisinden istifa etti.

Kılınç, 8 Nisan’da Deniz Postası TV’de katılacağı yayından önce, televizyon binasında, TV Genel Yayın Yönetmeni Azim Deniz ile birlikte yaklaşık 100 kişilik Ülkücü olduğu iddia edilen bir grup tarafından saldırıya uğradı. Saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

BİNANIN ALTINDAKİ ÇAY EVİ’NDE PUSU KURMUŞLAR

Kayseri Emniyeti’nin 6 kişiyi gözaltına aldığı olaydaki görüntülerde, Deniz Postası TV’nin altındaki çay evinde bulunan kalabalık grubun, yoldan gelen kalabalık gruptan sonra bina içine girdiği görülüyor. Ardından birkaç dakika sonra kalabalık Sedat Kılınç’ı aşağı indirerek yumrukluyor. Daha sonra Sedat Kılınç’ın beyaz bir cip ile olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Bakmadan Geçme