İddiaya bak! İmamoğlu İYİ Parti'nin adayı mı?

Meral Akşener, (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslenerek 'Bu çalışma performansınızın devamını dilerim ki cumhurbaşkanlığı seçiminde lazım.' dedi.

İddiaya bak! İmamoğlu İYİ Parti'nin adayı mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Açılış Töreni'ne katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adaylığı için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu işaret eden bir açıklamada bulundu.

"SEÇİMLERDE LAZIMSINIZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törende Akşener konuşmasını bitirirken Ekrem İmamoğlu’na , "Açılışa davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Çalışma performansınızın devamını dilerim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde lazım." dedi.

KILIÇDAROĞLU İSTEMİYOR

CHP lideri Kılıçdaroğlu ise katıldığı bir yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığına aday olmamasını istediğini söyledi. CHP lideri, belediye meclislerinde çoğunlukta olmamalarını İmamoğlu'nun adaylığını vetosuna gerekçe gösterdi.

“EKREM İMAMOĞLU VE MANSUR YAVAŞ'IN ADAY OLMALARINI İSTEMİYORUM”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayın programında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığına aday olmalarını istemediğini söyledi.CHP lideri, belediye meclislerinde çoğunlukta olmadıkları için iki ismin de görevlerine devam etmesi gerektiğini belirtti.

Bakmadan Geçme