İçişleri Bakanlığı'ndan dikkat çeken kampanya

İçişleri Bakanlığı, yeni kampanyası 'Bi Hareketine Bakar Hayat' sloganıyla kamuoyu farkındalığını en üst noktaya taşımayı hedefliyor.

İçişleri Bakanlığı'ndan dikkat çeken kampanya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve 81 İl Valiliğine gönderilen yazı ile, trafik güvenliğini güçlendirmek ve en üst noktaya taşınması için yapısal ve yasal düzenlemelerin yapılması, denetim faaliyetlerinin arttırılması, yol standartlarının yükseltilmesi,  gibi etkinlikler için atılan birçok önemli adımın yanı sıra kamuoyu farkındalığının en üst noktaya taşınması amacıyla 'Bi Hareketine Bakar Hayat' ana temalı yeni bir kampanya düzenlenecek.

Kampanya için hazırlanan görseller, il ve ilçelerde eş zamanlı olacak şekilde billboardlarda ve sosyal medya platformları başta olmak üzere ulusal ve yerel basın yayın organları, kamu kurum ve kuruluşları, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu havalimanı, otobüs, otogar, metro, metro durakları, havalimanı, AVM gibi alanlar ile kurumsal iletişim sayfalarında yer alması sağlanacak.

Ayrıca 8 Kasım Pazartesi gününden itibaren de kampanyanın, 'Bilgilendirme', 'Kısa Videolar', 'Yaşayarak Görme' fazlarına etaplar halinde geçilecek. Kampanyanın, Kasım ayı boyunca sürecek kampanyanın en etkin şekilde geniş kitlelerle buluşturulabilmesi amaçlanıyor.

Bakmadan Geçme