Hasan Yağal'ın ifadesi kahretti!

Müslime bebeğin ölümü ile ilgili ortaya çıkan gerçekler kan dondurmaya devam ediyor. İddialara göre dede Hasan Yağal ifadesinde " Torunumdur, öpmüşümdür" dedi.

Hasan Yağal'ın ifadesi kahretti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mersin'de yaşayan 7 çocuklu Yağal Ailesi’nin 6’ncı çocuğu Müslüme, 10 Kasım günü ortadan kayboldu. Arama çalışmalarının 10’uncu gününde ailenin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre uzaklıkta yer alan Karaağaç mevkisinde çalılıkların arasında küçük Müslüme’nin cansız bedeni bulundu. Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye’yi ayağa kaldıran şüpheli ölümle ile ilgili ayrıntılı bir soruşturma başlattı.

TÜM AİLE SORGULANDI

Soruşturma kapsamda, küçük kızın annesi Selvi, babası Mehmet ve dedesi Hasan Yağal’ın da aralarında bulunduğu yakın akrabalar gözaltına alındı. İfade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Dede Yağal gelini Selvi Yağal’a tecavüz, Müslüme ve diğer bir torununa daha cinsel taciz suçundan tutuklandı. Diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı. Şüpheli ölüme ilişkin sır perdesi aralanmaya çalışılırken, soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

DNA SONUÇLARI ŞOK ETTİ

Soruşturma kapsamında tutuklanan dedesi Hasan Yağal'ın Müslime bebeğin biyolojik babası olduğu iddia edildi. Adli Tıp görevlileri tarafından alınan DNA örneğinin bebeğin bilinen babası ile değil, dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktığı, kesin sonuç için raporun beklendiği belirtildi.

SAPIK DEDENİN SAVUNMASI: TORUNUMDUR ÖPMÜŞÜMDÜR

Tüm bu gelişmeler ülkenin yüreğini dağlarken Hasan Yağal'ın ise hakkındaki suçlamaları reddettiği bildirildi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran iddialara göre Müslüme'nin boynunda belirlenen tükürük izinin sahibi olduğu tespit edilen Hasan Yağal kendisini, "O benim torunum, öpmüşümdür." diyerek savundu.

ANNEDEN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF KAHRETTİ

Yine sosyal medyada büyük yankı uyandıran diğer bir iddiaya göre Anne Selvi Yağal ifadesinde, kocası askerdeyken kayınpederi, Müslüme'nin dedesi Hasan Yağal'ın tecavüzüne uğradığını, Müslüme'nin ablasının da onun çocuğu olduğunu iddia etti. Savcılığın talimatıyla Müslüme'nin ablasının DNA'sı ile dede Hasan Yağal'dan alınan DNA'nın bire bir örtüştüğü anlaşıldı. Savcılıkta ifade veren anne Selvi Yağal'ın "Kocamın haberi yoktu, bizi korkuttu, bir şey diyemedik." diyerek, yaşanılan bu olayı anlattığı kaydedildi.

Bakmadan Geçme