Hande Karacasu geri adım attı

Hande Karacasu İstanbul bebek sahilinde cinsel ilişkiye girdikleri ve yabanı uyruklu oldukları iddia edilen kişilere yönelik  paylaşımını geri çekti.

Hande Karacasu geri adım attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Bebek sahilinde bir kadın ile erkeğin herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdiği video sosyal medyada tepki topladı. Yabancı uyruklu oldukları iddia edilen kişilere yönelik bir tepkide Sessi İstila filminin yönetmeni Hande Karacasu’dan geldi.  Ancak Karacasu  İstanbul Valiliği’nin konuya yönelik açıklamasından sonra paylaşımını geri çekti.

Karacasu’nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“İstanbul Valiliği’nin açıklaması bu şekilde. O yüzden Bebek sahil ile ilgili yayınladığım paylaşımı geri çekiyorum. Ancak bu entegre olamayan sığınmacılara uygulanan yanlış politikaların toplumu kültürel farklılık sebebiyle asimile ettiği gerçeğini değiştirmiyor.”

Olayla ilgili İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi.

“30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T adlı şahısların halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında “Hayasızca Hareket” suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.'nın aralarında ‘Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet' gibi suçlardan (11); Şüpheli C.M.T.'nın ise ‘Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama' suçlarından (8) kaydı bulunduğu anlaşılmıştır.”

Bakmadan Geçme