Gültekin Uysal'ın bile başına geldi

İstanbul'da son zamanlarda yaşanan sıkıntıların başında yer alan yüksek kira zamlarından Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal' da etkilendi. Uysal'ı Afgan ev sahibi evden çıkardı.

Gültekin Uysal'ın bile başına geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uysal, hükümetin bu yıl kiralara yüzde 25'den fazla zam yapılamayacağı kararının ardından tutumunu değiştiren Afgan ev sahibinin "Afganistan'dan akrabalarım gelecek, ev bizim aileye lazım." tepkisi sonrası evi boşaltmak zorunda kaldı. Duruma tepki gösteren Uysal, "Konut sorunu herkesin başında bir dert."  dedi.

"AFGANİSTAN'DAN AKRABALARIM GELECEK"

Sözcü'den Cem Yıldırım'ın haberine göre yüzde 25 zammı az bulan ev sahibi Uysal'ın evden çıkmasını istedi. " Afganistan'dan akrabalarım gelecek, ev bizim aileye lazım." dedi. DP lideri Uysal, bu gerekçeyi inandırıcı bulmasa da itiraz etmedi, aynı sitede başka bir kiralık daire tuttu.

"KONUT SORUNU HERKESİN BAŞINDA BİR DERT"

Uysal yaptığı açıklamada "Konut sorunu herkesin başında bir dert. Bizim ev sahibi de 'Almanya'dan oğlum gelecek' misali Afganistan'dan akrabalarının geleceğini söyleyip tahliye istedi, biz de taşınıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme