Gönül Boran Özüpak: 'Nabız yokluyorlar'

EYT Federasyonları Dernek Başkanı Gönül Boran Özüpak, EYT formülleri ile ilgili söylentileri nabız yoklama olarak değerlendirdi.

Gönül Boran Özüpak: 'Nabız yokluyorlar'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün EYT formülüyle ilgili detaylara önce TRT Haber tarafından yayımlanan, ardından silinen, biz de dahil olmak üzere bazı medya organlarında yayımlanan haberlerle ilgili kendisine ulaştığımız EYT Federasyonları Dernek Başkanı Gönül Boran Özüpak, EYT formülleriyle ilgili söylentiler ve buna dair haberlerin, nabız yoklamak amaçlı yapıldığını söyledi.

“ÇALIŞMA BAKANLIĞINDAN YAPILACAK AÇIKLAMAYI MUHATAP ALIYORUZ”

Söz konusu haberlerde geçen formüllerin halihazırda Bağkur ve Emekli Sandığında zaten uygulandığını belirten Özüpak, “Bunlar nabız yoklamak için yazılan haberler diye düşünüyoruz. Elbette ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Seçim arefesindeyiz. Gazeteciler de bu tür haberler yapabiliyor. Ama yıllardır bu alanda verdiğim tecrübeden kaynaklı olarak sadece Çalışma Bakanı’nın ağzından çıkacak formülü muhatap alıyoruz. Benim için tek açıklama oradan gelecek açıklamadır.” diye konuştu.

EYT’LİLER PAZAR GÜNÜ KADIKÖY’DE

Formülsüz EYT istediklerinin altını çizen Özüpak, Pazar günü tüm Türkiye’den EYT mağdurlarının katılacağı Kadıköy mitinginde yeniden kitlesel bir açıklama yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme