En güzel ve en anlamlı Berat Kandili mesajları...

Bu akşam idrak edilecek olan Berat Kandili için 'en güzel ve en anlamlı Berat Kandili'. mesajlarını sizler için derledik...

En güzel ve en anlamlı Berat Kandili mesajları...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Arapça'da 'temize çıkma' anlamına gelen Berat Kandili, Şaban ayının 14'ünü 15'ine bağlayan gece idrak edilir. 

Bu gece af ve mağfiret kapıları sonuna kadar açıktır, tövbeler kabul edilir, günahlar affolunur. 

Peki, Berat Kandili için en güzel ve en anlamlı mesajlar nelerdir?

İşte sizler için derlediklerimiz...

- Allah'ın bereket ve bolluk kapılarını açtığı bu gecede, tüm dualarınızın kabul olmasını dilerim. Allah sevdiklerinizle hayırlı ömürler nasip etsin, Berat Kandiliniz mübarek olsun.

- Ey, kardeşim. Allah'ın huzurunda ellerini açacağın bu gecede tüm dualarının kabul olmasını niyaz eder, sevdiklerin ve ailenle ağız tadı dilerim. Kandiliniz mübarek, gönülleriniz mutmain olsun. 

- Hz. Peygamber (S.A.V.) der ki, "Allah’ın kulları üzerindeki hakkı, Allah’a kulluk/ibadet etmeleri ve O’na hiçbir şeyi ortak koşmamalarıdır." Bu gece ibadetlerinizin siz ve değerli aileniz için hayırlar getirmesini temenni eder, Kandilinizi kutlarım.

- Ey Yüce Rabbimiz! Evlerimizden bereketi, dillerimizden duayı, kaplerimizden imanı, hayatımızdan Resulünün sünnetini ve sevgisini eksik etme (Amin). Hayırlı Kandiller.

- Allah'ım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle! (Amin) Hayırlı Kandiller.

- Ya Rabbi! Birlik ve beraberliğimizi, sabır ve metanetimizi artır! Acılarımızı dindir, umudumuzu zafere eriştir! Berat kandiliniz nurlu olsun. Dualarınız kabul olsun.

- Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

- Varlığı ebedi olan, Merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

- Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

- Mübarek Ramazan'a adım adım ilerlediğimiz şu günlerde sofranızın ve dualarızın bereketli olmasını diler, hayırlı kandiller dilerim. 

Bakmadan Geçme