En güzel, en anlamlı Kurban Bayramı mesajları...

Yarın Kurban Bayramı'nın ilk günü. Kurban Bayramı'na özel mesaj ve sözleri bulmak için harekete geçenler için en güzel mesaj örneklerini derledik…

En güzel, en anlamlı Kurban Bayramı mesajları...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşte İyi Bayramlar ve Bayramınız Mübarek Olsun temalı yeni bayram mesajları...

İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diler, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Mutlu, huzurlu, hayırlı bayramlar...

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Kurban Bayramınız mübarek olsun!

Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah”a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoş geldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barıştığı, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramınız mübarek olsun!

Bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan Kurban Bayramı kutlu olsun.

Bakmadan Geçme