e-Devlet sözleşmeli öğretmenlik sonuçları açıklanıyor

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları e-Devlet mülakat sonuçları yakından takip ediliyor. Peki e-Devlet sözleşmeli öğretmenlik sonuçları açıklandı mı?

e-Devlet sözleşmeli öğretmenlik sonuçları açıklanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MEB takvimine göre daha önce Eylül ayında duyurusu yayınlanan 15 bin ek sözleşmeli öğretmen ataması için yapılan mülakatların sonuçları 27 Aralık 2021 Pazartesi günü yani bugün yayımlanacak. Sınav sonuçlarının açıklanacağı saat ise henüz belli olmuş değil.

Sonuçlarla ile ilgili açıklama 'https://personel.meb.gov.tr/' internet sitesi üzerinden ve MEB'in sosyal medya hesaplarından gerçekleşecek.

TERCİH BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR?

Adayların tercih başvurularına ilişkin kayıtlarını Ek-4 Takvim’de belirlenen tarihin son günü, gün sonu itibarıyla tamamlamış olmaları gerekmekte. Tercihler, aynı il ya da farklı illerde bulunan eğitim kurumları arasından istenilen öncelikte gerçekleşebilecek. Ayrıca adaylar tercih dışı seçenek olarak; 'Tercihlerim dışındaki eğitim kurumlarına atanmak istemiyorum.' 'Tercihlerim dışındaki eğitim kurumlarına atanmak istiyorum.' seçeneklerinden birini mutlaka işaretleyecek.

Bakmadan Geçme