Doğru Parti Genel Başkanı Serdaroğlu'ndan Zafer Partisi 'ne ziyaret

Zafer Partisi Genel Merkezi'nde yaklaşık yarım saat süren basına kapalı görüşmenin ardından Rıfat Serdaroğlu ve Prof. Dr. Ümit Özdağ birlikte açıklama yaptı.

Doğru Parti Genel Başkanı Serdaroğlu'ndan Zafer Partisi 'ne ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ümit Özdağ ile gönül birliği içinde olduklarını söyleyen Serdaroğlu, Cumhuriyet sıkıntıya girdiğinde, ülke zora girdiğinde Türk milletinin bugüne kadar yaşadığı her sıkıntıda yanında durduklarını, vatan sevdalısı olduklarını belirtti.

Özdağ burada gerçekleştirdiği konuşmada şunları söyledi:

‘’Türkiye’nin karşı karşıya bulunduğu ağır krizden çıkmanın muhtemel yollarını gündeme alıyoruz, bu tür istişareler Türkiye’nin karartılmak istenen geleceğini aydınlatacak ve Türkiye’nin mevcut bölünmüşlüklere muhtaç olmadığını da gösterecek. Biz Zafer Partisi olarak her vesileyle gerçeğin altını çiziyoruz Türkiye’de vatanseverler, Atatürkçüler, Atatürk çizgisine olan Türk milliyetçileri yani bu ülkenin yurttaşlarının çok büyük bir bölümü yaşanan gelişmelerden, saray rejimi ve sarı muhalefetin Türkiye’yi getirmiş olduğu noktadan dolayı ağır bir üzüntü içindeler. Çaresiz değiller. Türkiye’nin geleceğinde umutsuzluk yok. Mevcut bütün riskleri, tehditleri aşabilecek yeteneğe ve güce Türk milleti sahip, Türkiye, demokrasi içerisinde çözüm üretecektir. Bizlerin de bu çözüme muhakkak etkili katkıları olacaktır. ‘’

Bakmadan Geçme