Cüneyt Arkın Fatma Girik'e ağladı

Usta sanatçı Girik'in ölüm haberi sanat dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu. TGRT habere bağlanan Cüneyt Arkın, konuşmakta güçlük çekti.

Cüneyt Arkın Fatma Girik'e ağladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Acı haberin ardından canlı yayına bağlanan Hülya Koçyiğit, Cüneyt Arkın, Perihan Savaş ve pek çok ünlü isim konuşmakta güçlük çekti. Gözyaşlarına hakim olamayan Cüneyt Arkın, “Bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Gitti. Yüreğim yanıyor.Ne kadar iyiydi o...Yüreğim yanıyor, büyük bir parçam gitti...Gözümün önünde mavi, yiğit bakışları... Öyle zarif bir kadındı ki... dedi.

Fatma Girik'in vefatı ünlü isimleri de hüzne boğdu. Acı haberi alan ünlü isimler duygularını dile getirdi.

  • Hülya Koçyiğit: Hala onu kaybettiğimize inanamıyorum. Kendimi toparlamaya çalışıyorum konuşabilmek için. Bir ay kadar önce ziyaret etmiştim. Çok iyiydi. Aklı başındaydı. Yürüyemiyordu, onun için fizik tedavi görüyordu. Artık o yok. Hepimize o güzel gözleriyle enerji veriyordu. Çok anımız var birlikte. Allah hepimize sabır versin. 
  • Perihan Savaş: Sözün bittiği yerdeyiz. Türk sineması çok önemli bir değerini daha kaybetti. Ben kendisiyle film çektim. Çok sevecen, çok cana yakın. filmdeki bütün kıyafetlerimle, makyajımla kendi ilgilendi. Kardeşini oynuyordum onun. Sette benim makyajımı yapardı. Benim ablamdı. Sette herkesi kucaklardı. Gerçekten çok üzgünüm. 
  • Orhan Gencebay: Son derece üzgünüm. Biraz önce haberini TV'den aldım. Çok büyük bir kayıptır. Gerçekten çok büyük bir kayıp. Son zamanlardaki durumu hassastı. Türk sinemasına en büyük emekleri veren en büyük örneklerden biriydi. Beraber çalışmalarımız olmuştu. Bu tatilde Bodrum'da o kendisi Bodrum'da kalıyordu. Gidecektim fakat İstanbul'a döndü. Kendisi ile bir kaç defa telefonda konuştuk. İstanbul'da ziyarete gidecektim ama ziyaretçi almıyorlardı. Yakın takipteydik. Durumu iyi değildi. Kaybedeceğimizi hissetmiştik. Kendisini çok seviyorduk, Allah gani gani rahmet eylesin.
  • Ahu Tuğba: Türk sineması dev bir ustayı kaybetti. Mekanın cennet olsun.
  • Bahar Öztan: Türkiye’nin başı sağolsun. Yeri doldurulmayacak bambaşka bir insandı. Biz kendisiyle Kanlı Nigar’da oynadık. Zaman zaman dövüştüğümüz olmuştu. Hepimize çok şefkatli yaklaştı. Fatma abla gerçekten bambaşka bir insandı. Hiç kimseye benzemez. Özel bir insandı. Allah rahmet eylesin. Yapacak bir şey yok. Nur içinde yatsın.
  • Nebahat Çehre: Hiç beklemiyordum. Çok erken gitti. Galiba eşini yalnız bırakmak istemedi. Hepimiz aynı duygular içindeyiz. Dimdik bir karakterdi. Her karakterin üstesinden gayet güzel gelirdi. Kaybımız çok büyük. Çok değerli bir sanatçımızı kaybettik. Hepimizin başı sağolsun.
  • Filiz Akın: Şimdi daha haberin şokundayım. Herhalde yanlış duydum diyorum. Olmuyor. Telefonlar çalıyor, mesajlar geliyor. Ah benim dobra arkadaşım. Daha yeni Instagram sayfası açtı diye paylaşmıştık. Bunları gözlerimden yaşlar akarken yazıyorum. Ben şimdi kime 'Menekşe Gözlüm' diyeceğim.

ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

Fatma Girik'in ölüm nedeni belli oldu. Usta isim Kovid-19’a bağlı çoklu organ yetmezliğinden vefat etti.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayatını kaybetti. Covid 19’a bağlı zatürre tedavisi gören Girik'in çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. Hastaneden yapılan açıklamada "Türk sinemasının çınarı ve değerli oyuncusu Sayın Fatma Girik Covid 19’a bağlı viral pnömoni tedavisi görmekteyken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti." ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme