Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Teröristlerin kökünü kazıyacağız'

Türkiye'nin güneyinde sınır ötesi operasyon işareti veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, en kısa sürede kara harekatı ile Türkiye'yi hedef alan teröristlerin kökünü kazıyacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Teröristlerin kökünü kazıyacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programı kapsamında Artvin'e geldi. Erdoğan burada düzenlenen etkinlikte coşkulu kalabalığa seslendi.

Son dönemde eli kanlı terör örgütü PKK'nın saldırıları ile şehit düşen vatandaşa rahmet dileyen Cumhurbaşkanı, Türkiye'ye güney sınırlarından gelen saldırılara da değindi. Son olarak Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki terör saldırısını hatırlatan Cumhurbaşkanı, terör yuvalarına yönelik başarıyla icra edilen Pençe Kılıç Hava harekatından sonra beklenen kara harekatına ilişkin de mesajlar verdi.

"TEK DAMLA KANI DAHİ BOŞA GİTMEYECEK"

Erdoğan şöyle konuştu:

"Gaziantep'te şehit olan yavrularımızın tek damla kanı dahi boşa gitmeyecek. Saldırıların kaynakları bellidir. teröristlerin kimliğini sicilini yerini biliyoruz. Kimlerin silahlandırdığını da çok iyi biliyoruz. Sabrımız bir hukuk devleti olarak anlaşmalara sonuna kadar riayet etme hassasiyetimizdendir."

Bakmadan Geçme