Cumhurbaşkanı Erdoğan: Partisinin başındaki hanımefendinin yapması gereken, milletvekilliğine son vermektir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Partisinin başındaki hanımefendinin yapması gereken, milletvekilliğine son vermektir. Yapamıyorsa bu demektir ki ona iştirak ediyor."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Partisinin başındaki hanımefendinin yapması gereken, milletvekilliğine son vermektir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bingöl’de şehit yakınına hakaret eden Lütfü Türkkan ile ilgili açıklamlarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İYİ Parti'li Türkkan'ın bir şehit ailesine küfretmesi yenilir yutulur bir şey değildir. Partisinin başındaki hanımefendinin yapması gereken, milletvekilliğine son vermektir. Yapamıyorsa bu demektir ki ona iştirak ediyor." dedi

NELER OLDU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yurt gezilerine geçtiğimiz günlerde Bingöl'de devam etti. İYİ Parti heyetinin Bingöl ziyareti esnasında gerçekleşen olayda, şehit yakını Tahir Kümran isimli vatandaş, Akşener'in Siirt ziyaretinde bir vatandaşın "Burası Kürdistan" sözlerini hatırlatarak tepki gösterdi.Kümran, ayrıca Akşener'in kendisi hakkında açtığı dava nedeniyle hapse gireceğini söyledi. Yaşanan olay sonrası,  İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan elini şehit yakınının omzuna atarak bir süre beraber yürüdü. Bu sıralarda ikili arasında dikkat çeken diyaloglar yaşadı. Kümran derdini anlatırken, Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfür ettiği duyuldu.O anlar kameralara yansıdı. Olayın sosyal medyada gündem olması ve şehit yakınlarının tepki göstermesi üzerine Lütfü Türkkan bugün görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bakmadan Geçme