Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla video mesaj yayınlan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayat pahalılığına yönelik, "Milletimizden sabır talep ediyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı dolayısıyle video mesajla hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletin ve İslam aleminin bayramını  tebrik etti.  Erdoğan, Hac ibadetinin yerine getirenlerin ibadetlerinin kabul olması için temenni de bulundu. Erdoğan'ın mesajında kur dalgalanmaları ve hayat pahalılığı başlıkları öne çıktı.

Küresel ekonomideki bozulmaların yan etkisi olarak kurda dalgalanmaların yaşandığını ve hayat pahalılığının meydana geldiğin belirten Erdoğan, alınan tedbirler ile sorunların aşılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan tedbirlerle kat edilen mesafelerin öneminin anlaşılacağını belirterek, " Milletimden hayata geçirdiğimiz programlara daha güçlü destek ve biraz daha sabır talep ediyorum." dedi.

Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarında şu ifadeleri öne çıktı:

"Yaklaşık 4 yıl önce ekonomideki önceliğimizi istihdama vererek yaptığımız tercihin doğruluğunu yaşanan her gelişmeyle bir kez daha görüyoruz. Küresel ekonomideki bozulmanın ülkemize olan etkileri yanında kurdaki dalgalanmanın ve hayat pahalılığının insanlarımızın günlük hayatlarında yol açtığı zorlukları elbette biliyoruz. Aldığımız tedbirler ve hayata geçirdiğimiz programlarla bunların üstesinden geldikçe elimizdeki imkanların ve kat ettiğimiz mesafenin önemi daha iyi anlaşılacaktır. Milletimden hayata geçirdiğimiz programlara daha güçlü destek ve biraz daha sabır talep ediyorum. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması gençlerimize bırakacağımız en kıymetli 2053 vizyonuna kararlılıkla yürümesini sağlayacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında herhangi bir duraklamaya, gerilemeye meydan vermeyeceğiz."

Bakmadan Geçme