Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: En düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Emeklilerle ilgili çalışmamızı yaptık. Bu rakamı da 7 bin 500 lira olarak belirledik." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: En düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında emeklilerle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Erdoğan "Emeklilerle ilgili çalışmamızı yaptık ve bu rakamı da Çalışma ve Sosyal Bakanlığımız, Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile çalışmayı yaptık. Demek ki açıklamak yine bana kaldı. Çalışma sonuçlanınca ayrıca sunacaklar ama ben bu akşam buradan güzel bir müjdeyi vermiş olayım. 7 bin 500 Lira olarak belirledik, hayırlı olsun." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"-Hiçbir vatandaşımızı çürük bir yapıda, evde yaşatmayacağız. İnşallah CHP ve ortakları bu depremden ders çıkarmış olurlar da kentsel dönüşüm projelerinin karşısında durmaktan vazgeçerler.
- Şayet artçı depremler nedeniyle döktüğümüz beton ve kalıplarda herhangi bir hasar veya çatlak meydana gelirse çok hızlı bir şekilde çeşitli bazı tekniklerle onarımı yapılır.
- Üniversitelerde online sistemle biraz devam edelim. Gereken adımların atılmasını sağlayacağız.
- HDP'nin taleplerini Kandil belirliyor. Kandil'deki terörist başları da zaten altılı masanın kendileri için umut oluşturduğunu söylüyorlar.
- 17 kabine üyemin hemen hemen her birine değişik illerde görevler vereceğiz, onları büyükşehirlerden aday yapmayı belirledik."

Bakmadan Geçme