Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 adaylığını resmen açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gelecek yılın haziran ayında gerçekleşecek seçimlerle ilgili konuşarak 'Cumhur İttifakı'nın adayı benim." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 adaylığını resmen açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi; Millet İttifakı'nın genişletilmesi için Demokrat, DEVA ve Gelecek Partisi liderleriyle birlikte hareket ederken peş peşe gerçekleşen görüşmelere rağmen aday olacak isme henüz karar verilmedi. Cumhur İttifakı'nda ise aday çıkacak isim resmi olarak belli oldu.

AK Parti İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'erken seçim' çağrılarına net bir şekilde yanıt vererek, "Artık kaçak güreşmeyi bırak, sürekli bahane üretmekten lafla peynir gemisini yürütmekten vazgeç." dedi.

"CUMHUR İTTİFAKI'NIN ADAYI BENİM"

Seçimlerin önümüzdeki yıl haziran ayında yapılacağını vurgulayan Erdoğan, "Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Seçim önümüzdeki yıl haziran ayının ortasında yapılacak. Kaçacak yerin yok Bay Kemal. İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı'nın adayı Tayip Erdoğan." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme