CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:"Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin?"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bakan Dönmez'e, "Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin?" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:&quotEy bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin?"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu evinin elektriğinin kesilmesine ilişkin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in iddilarıan cevap verdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in elektriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “İncelemeler sonucu Kılıçdaroğlu'nun elektriği varmış". şeklindeki çıkışına CHP liderinden yanıt geldi.Bakan Dönmez'e, "Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı." şeklinde tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin?" diye sordu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından şu göndermeleri yaptı:

"Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?"

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin? Sizi gidi algıcılar sizi. Beşli çete milleti soymaya devam etsin diye her şeyi yaparsınız. Soydurmayacağım!"

BAKAN DÖNMEZ: "KILIÇDAROĞLU'NUN ZİYARET ETTİĞİ EVİN ELEKTRİĞİ KESİK DEĞİL"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medya hesabından, Kılıçdaroğlu'nun dün ziyaret ettiği evin elektriğinin kesik olmadığını açıkladı.

"ELEKTRİĞİNİN KESİK OLMADIĞI TESPİT EDİLMİŞTİR"

Bakan Dönmez, "Sayın Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız? Dün gittiğiniz evde yapılan tespitler ve abonelik kayıtlarına göre ilgili abonenin 23 Nisan 2022 itibarıyla borcundan dolayı elektriğinin kesik olmadığı tespit edilmiştir." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme