Bu aşkı hatırlayan var mı?

90'lara aşklarıyla damga vuran Sarah ve Musa çiftini duymayan kalmamıştı. Sarah henüz daha 13 yaşındayken imam nikahıyla evlenmişlerdi. Peki ya sonra?

Bu aşkı hatırlayan var mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, 1997'de, 13 yaşındaki İngiliz Sarah’ın ailesiyle birlikte tatile Alanya'ya gelmesiyle başlıyor. İngiltere'den gelen Sarah, Kahramanmaraş'ın bağrından kopan Musa'ya aşık olmuştu. Her ergenin başına gelebilecek bir aşk bu sefer çok farklı seyretmişti.  

İNGİLİZ HÜKÜMETİ DAHİL

Genç yaşında evlenme kararı alan İngiliz Sarah herkesin tepkisini çekmişti hatta bu aşk artık yurt sınırlarını aşmış ve İngiliz Hükümeti bile olaya dahil olmuştu. Sarah ise kimseyi dinlemeyip aşkına sahip çıkmış ve evinin kadını olmuştu.

MUSA'NIN CEZASI

İngiltere Hükümeti’nin dahil olduğu bu aşk elbette cezasız kalmıyor ve 13 yaşındaki çocuk gelin Sarah’ın evlenmesinin hukuksal boyutunu görmezden gelen Musa cezadan yakasını kurtaramıyor. 28 gün ‘küçük yaştaki kızı alıkoymak’ suçundan hapse gönderilen Musa çıkınca ne yazık ki Sarah’ı göremiyor. Sarah İngiliz hükümetinin ve ailesinin baskısı sebebiyle çocuğunu da alıp ülkesine dönüyor…

O BÜYÜK AŞK BİTTİ

Dillere destan olan bu aşk her aşk hikayesi gibi mutlu sonla bitmedi. Yıllar sonra her iki aşıkta başka insanlarla evlendi, görüşmelerinin tek sebebi ise çocukları Muhammet idi.  

Bakmadan Geçme