Black Friday (Kara Cuma) ne zaman? 

Black Friday yani Kara Cuma indirimleri için geri sayım başladı. Her yıl bu tarihte birçok mağazada indirim rüzgarları esiyor. Peki, Black Friday ne zaman?

Black Friday (Kara Cuma) ne zaman? 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Black Friday indirim günleri için tarih araştırmaları devam ediyor. Her yaştan insan Black Friday indirim günlerinde uygun fiyatlarla alışveriş fırsatı yakalayabiliyor. Peki, Black Friday (Kara Cuma) indirimleri ne zaman, hangi gün?

2022 BLACK FRİDAY NE ZAMAN?

Alışveriş yapmayı seven vatandaşın fırsat olarak gördüğü günler arasında yer alan 2022 yılı Black Friday tarihi belli oldu. Black Friday olarak bilinen indirim günleri her sene Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma gününe denk geliyor.

BLACK FRİDAY NEDİR?

Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk cuma gününe denir. Gün 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar ve beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar. Black Friday bir resmi tatil sayılmaz. Kanada ve İngiltere'de de Black Friday günü vardır ve Amazon gibi internet üzerinden iş yapan çeşitli şirketler de indirimli satış yaparlar.

Bakmadan Geçme