Bitlisli genç polis intihar mı etti?

Van'ın Tuşba İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Tuncer Gönen'in, görev başında silahıyla yaşamına son verdiği iddia edildi.

Bitlisli genç polis intihar mı etti?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bitlis Adilcevazlı polis memuru Mehmet Tuncer Gönen'in, görevli olduğu Ven Tuşba İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde, nizamiyede nöbette iken silahıyla yaşamına son verdiği iddia edildi.

Polis memurunun cenaze töreni Van Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Cenaze töreni ile ilgili fotoğraflar, Van Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabında, "İl Emniyet Müdürümüz  Atanur Aydın ve Müdürlüğümüz personeli, Polis Memuru Mehmet Tuncer Gönen'in cenazesini dualarla memleketine uğurladı." notuyla paylaşıldı. 

Yorumlar 2
Devrem 10 Haziran 2023 17:35

Değerli kardeşim Tuncer Allah rahmet eylesin... 15 Temmuz sonrasında birimi değiştirilip koruma büroya verilmiş. Aslında daha rahat çalışılacak yer. Allah bilir ne mobbinglere baskılara maruz kaldı.

Sogem 10 Mayıs 2022 09:16

İntihar etmediyse gerçeği bilen varsa isimsiz olarak açıklasın bu vebali bilipte anlatmıyorsa gidip ihbar etmiyorsa sebep olanlar kadar suçludur Allah katında

Bakmadan Geçme