Bakan Soylu: "Bir tek eksik görsek bedelini ödetiriz"

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazelerine katılan Bakan Soylu, ,"Bir tek eksik görsek vatandaşımızdan ziyade biz hınçınlanırız ve gereğini yerine getiririz, bedelini ödetiriz." dedi.

Bakan Soylu: &quotBir tek eksik görsek bedelini ödetiriz"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gaziantep ve Mardin'de yaşanan trafik kazaları Türkiye'nin gündemine oturdu. Hayatını kaybedenlerin acısı sürerken, kazayla ilgili soruşturmalar da hassasiyetle yürütülüyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'de kazada vefat edenlerin cenaze törenine katıldı. Ardından kameraların karşısına geçen Bakan Soylu, kendisine yöneltilen sorularını cevapladı.

"KİMİN İHMALİ VARSA HESABINI SORARIZ"

Her iki kazaya ilişkin soruşturmaların çok yönlü sürdüğünü belirten Soylu, "Hiçbir şey candan kıymetli değildi. Bu soruşturma bütün taraflarıyla, bir tek eksik görsek vatandaşımızdan ziyade biz hınçınlanırız ve gereğini yerine getiririz, bedelini ödetiriz. Şoförlerin ikisi gözaltında. Biz, milletimizin bize olan itimadına helal getiremeyiz. Kimin ihmali varsa hesabını sorarız. Sormak da zorundayız. Görevimiz de tam anlamıyla budur. Sürücüsünden yoluna kadar bütün soruşturma devam etmektedir. “ ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme