Aşı karşıtı miting beklenen ilgiyi görmedi

Maltepe'de yapılan aşı karşıtı 'Büyük Uyanış' mitingine katılım beklendiği oranda olmadı. Düzenleyici komite 1 milyon katılım bekliyordu.

Aşı karşıtı miting beklenen ilgiyi görmedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maltepe Sahilde gerçekleşen aşı karşıtı ’Büyük Uyanış’ mitinginde sosyal mesafe ve maske dikkate alınmadı. Mitingde beklenen kalabalığın olmaması dikkat çekti. Etkinlikte çok sayıda polis ekibi de güvenliği sağlamak için görev aldı.

 ''Büyük Uyanış Mitingi'' için Maltepe Sahil Etkinlik Alanında toplanıldı. Türkiye’nin bir çok şehrinden mitinge katılmak için gelenler, sabah saatlerinden itibaren etkinlik alanı çevresinde toplandı. Polis denetim noktasında yapılan güvenlik taraması sonrası vatandaşlar miting alanına geçti. Mitingi düzenleyen bir çok isim kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Mitinge katılanlardan aşı kartı ya da PCR testi istenmedi. Polis ekipleri tarafından yapılan maske ve sosyal mesafe uyarısı yapılmasına rağmen vatandaşlar maske ve mesafe kuralına uymadı. Saat 15.00 itibariyle başlayan miting saat 18.00’de sona erdi.

Miting katılımcısı Ali Kalkan, "Aşıya karşı olduğumuz için buradayız. Savunmuyoruz aşıyı. Aşının çözüm olduğunu düşünmüyoruz. Küreselcilerin tuzakları bunlar. Ülkeleri ellerine geçirmek istiyorlar. Dünya nüfusunu onların deyimiyle 500 milyona düşürmeye çalışıyorlar. Biz bunu elimizden geldiğince engellemeye çalışacağız." dedi.

Bakmadan Geçme