Akşener: "Askerlerimizin ayağına taş değmesin"

Meral Akşener, TSK'nın gerçekleştirdiği hava harekâtına ilişkin olarak, "Gece geç saatlerde başlayan sınır ötesi harekât için Türk ordusuna başarılar diliyorum. Askerlerimizin ayağına taş değmesin. " açıklamasını yaptı.

Akşener: &quotAskerlerimizin ayağına taş değmesin"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İyi Parti Genel Başkanı Meral  Akşener, İstanbul Miniatürk'de Emekli, Çalışan ve Atanamayan Öğretmenler Buluşması’nda konuşuyor.

Akşener, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), İstiklal Caddesi'nde altı kişinin öldürüldüğü bombalı terör saldırısından 6 gün sonra Suriye ve Irak'ın kuzeyinde çeşitli hedeflere gerçekleştirdiği hava harekâtına ilişkin olarak açıklamada bulundu. 

Akşener’in konuşmasından başlıklar şöyle:

“Öğretmenlik çok özel bir meslektir. O duygu ve ruh halini verebilmek sadece ders öğretmekle olmaz. Bitmeyen bir eğitim…  Sizlerle burada olmak yıllar yıllar önceye gitmek çok kıymetli bir duygu.

Gece geç saatlerde başlayan sınır ötesi harekât için Türk ordusuna başarılar diliyorum. Askerlerimizin ayağına taş değmesin. İnşallah her şey bizim öngördüğümüz gibi milletimizin hissiyatına uygun olarak gelişir. Zorlu bir süreçtir, Allah kolaylık kılsın. ”

Bakmadan Geçme