AK Partililer 30 Nisan'da iftarda buluşacak

AK Parti teşkilatları, 30 Nisan Cumartesi günü 81 ilde iftar programında bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise İstanbul'dan katılım sağlayacak.

AK Partililer 30 Nisan'da iftarda buluşacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, 30 Nisan'da tüm Türkiye'de eş zamanlı iftar prıogramı düzenleneceğini belirtti. Kandemir, "Cumhurbaşkanı'mız, Genel Başkan'ımız bu organizasyona İstanbul'dan katılacak. İstanbul'da sandıklarda görev yapan arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm teşkilatlarımızla 10 bin kişilik iftar tertip edeceğiz. Paralel olarak tüm Türkiye'de de meydanlarda, sokaklarda teşkilatlarımız bir araya gelecek." dedi.

Düzenleyecekleri iftar programıyla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla devam eden kardeşlik ve kucaklaşma seferberliğinin adımlarını atmış olduklarını dile getiren Kandemir, adım adım milletle bir kez daha kucaklaşacaklarını vurguladı. AK Parti teşkilatlarında daha önce görev alanlar başta olmak üzere tüm milletle bir kere daha bir araya gelmenin adımlarını atacaklarını belirten Kandemir, "Bizler 11,5 milyon üyesi olan bir siyasi hareket olarak Türkiye'nin, belki dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşuyuz." diye konuştu.

Bunu yeterli görmediklerinin altını çizen Kandemir, şunları kaydetti:

"İstiyoruz ki bu halka daha genişlesin, AK Parti ailesi daha da büyüsün. Bize üye olsun, olmasın bizim hedefimiz, Türkiye'nin tamamının gönlünde yer etmek. Böyle bir hedef koyan siyasi hareket olarak bu kapsamda kardeşlik ve kucaklaşma seferberliğiyle şimdi kapı kapı yeniden dolaşmak ve milletimizle kucaklaşmak üzere bu yaz ayını çok daha verimli hale getireceğiz. Bu kapsamda 11,5 milyon olan üye sayımıza 1 milyon yeni üye katarak partimizi daha da büyütmeyi hedefliyoruz. Bir yandan yine bize oy versin ya da vermesin tüm vatandaşlarımızla buluşmak üzere tüm Türkiye'ye Genel Merkez'imizden görevlendirdiğimiz yaklaşık 40 grupla tarama yapmayı planlıyoruz."

AYRILANLARA ÇAĞRI

Kandemir, çeşitli sebeplerle AK Parti'den ayrılanların çok yoğun şekilde tekrar partiye dönmek için kendileriyle irtibat kurduğuna dikkati çekerek "Bu anlamda Genel Başkan'ımızın çağrısını yinelemek istiyoruz. Biz büyük Türkiye yolunda aynı heyecanı paylaştığımız bütün siyaset yapmış arkadaşlarımızı partimize bekliyoruz." dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla 21 Mayıs'ta Adana'da, 81 ilden gençlik kolları üyeleri, tüm ilçe teşkilatları ve ilk defa oy kullanacak gençlerin davetli olduğu bir programa kapsamlı şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

Bakmadan Geçme