AK Parti Ağrı İl Başkanı Ağrı'daki görüntülerle ilgili ne dedi?

AK Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu, sosyal medyada gündem olan Ağrı'daki görüntülerle konuştu.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Ağrı'daki görüntülerle ilgili ne dedi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrı İŞKUR Müdürü Gıyas Güven ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız’ın sosyal medyaya düşen görüntüleri 2 gündür Türkiye’nin gündeminde. Müdür Gıyas Güven’in görevine son verilmesi, Merkez İlçe Başkanı Yıldız’ın da istifası ile sonuçlanan sürece dair AK Parti İl Başkanı Halil Özyolcu Bülten TV’ye konuştu.

“İLİMİZ ADINA ÜZÜLÜYORUZ”

Ağrı’nın bu şekilde gündeme gelmesinden üzüntü duyduklarını dile getiren Özyolcu, “Ağrı’da iki mesele var, Türkiye’de konuşuluyor. Kendi ilimiz adına üzülüyoruz elbette. Ağrı adı geçmese; iki kişi de Ağrı’da var diye yeryüzü masum mu? Ama birileri ifşa olmuş. Birileri birilerinin arkasından kumpas kurmuş. İş hakikatse de bir kumpas da var bu işlerin içinde. İŞKUR Müdürü görevinden ayrıldı gitti, Merkez İlçe Başkanı’nın da kendi açıklaması var, o da görevi bıraktı.” dedi.

“BU ORTAMI HAZIRLAYIP KASETLERİ YAYANLAR DAHA BÜYÜK AHLÂKSIZLIK”

Söz konusu videoların bir kumpas sonucunda kamuya servis edildiğinin şüphe götürmez olduğunu vurgulayan Özyolcu, bu tür ortamları kurup, görüntüleri kamuya servis etmenin daha büyük bir ahlâksızlık olduğunu ifade etti. Özyolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu insanların konumları, görevleri olmazsa kimse onlarla ilgilenmez. İşin hakikatini dedektif değilim bilemem. Doğru olabilir, yanlış olabilir. Çünkü teknoloji gelişmiş vesaire. Hakikat de olabilir, ona da bir şey diyemiyorum. İster hakikat olsun ister kumpas olsun, neticede bu insanların kendi hayatları. Yeryüzünde yaşayan insanların tamamı günahkârdır bana göre. Her insan öyledir. Günah işlemeyen, masumiyet sıfatına sahip olanlar peygamberlerdir. Hata, tabiri caizse insana ait bir haktır. Bunlar da Allah ile insan arasında kalması gereken günahlar. Onu ilgilendiriyor sonuçta, toplumu ilgilendirmemektedir. Asıl, bu ortamı hazırlayıp insanları o ortama sürükleyen, onları çeken, kasete dönüştüren, bu kaseti yayanlar daha büyük ahlâksızdır. Bunları savunmak için söylemiyorum; ahlâk dışı bir meseleyi hiçbir insan savunmaz tabi. O davranışlar, durumlar savunulacak bir şey değildir. Fakat, insanın günahı kendine ait Allah ile arasındaki bir şeydir. Eğer bunu kendisi pervasızca ve ahlâksızca açıkta yapıyorsa onu sorgulamak önemli, toplum onu sorgular. Ama birileri o ortamları çekip kayıt altına alıyorsa, asıl ahlâksızlık o işi yapanlardır. Bunların hakikatini bilmiyorum, teknolojiyle şimdi her türlü şey yapılabiliyor.”

Bakmadan Geçme