Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1050 genci istihdam edecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devlet korumasından yararlanmış 1050 gencin kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1050 genci istihdam edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda Devlet korumasında yetişmiş hak sahibi 1050 gencin ataması 3 Kasım 2021 tarihinde eğitim durumlarına göre uygun kadrolara yapılacak. Hak sahibi gençler, 18-27 Ekim 2021’de e-devlet üzerinden tercih işlemlerini gerçekleştirebilecek. Tercih kılavuzuna bakanlığın resmi internet sayfası üzerinden ve turkiye.gov.tr internet adresinden ulaşılabilecek.

YILDA 3 KEZ ATAMA YAPILIYOR

Yılda üç kez devlet korumasında yetişmiş gençlerin kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmesi amacıyla atama yapılıyor.

ATAMA SONRASI DESTEK DEVAM EDİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, atama sonrasında da gençlere destek vermeye devam ediyor. İşe yerleştirilen gençlere, Bakım Sonrası Rehberlik İzleme ve Değerlendirme Birimlerindeki personel tarafından yaşadıkları sorunların çözümü için destek sağlanıyor,  ihtiyaç duydukları konular için  rehberlik çalışmaları yürütülüyor. Bugüne kadar devlet korumasında yetişmiş toplam 55 bin 862 kişinin kamuda istihdamı sağlandı.

Bakmadan Geçme