Ağrılı milletvekili Naci Aslan, eski partisi CHP'ye geri döndü

2002 yılında CHP'den Ağrı Milletvekili seçilen, 2005'te AK Parti'ye geçen Naci Aslan, tekrar eski partisi CHP'ye döndü.

Ağrılı milletvekili Naci Aslan, eski partisi CHP'ye geri döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrı'dan 3 Kasım 2002 seçimlerinde Cemal Kaya ile birlikte CHP'den milletvekili seçilen ve daha sonra 2005 yılında AK Parti'ye geçen Naci Aslan, tekrar eski partisi CHP'ye döndü. Naci Aslan'ın rozetini, CHP Genel Merkezinde düzenlenen törende, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu taktı. Törende, Oğuz Kaan Salıcı ile Parti Meclisi Üyesi ve Doğu Masası Koordinatörü Devrim Barış Çelik' de hazır bulundu.

NACİ ASLAN KİMDİR?

1946 yılında Ağrı'da dünyaya gelen Naci Aslan, Erzurum Atatürk Üniversitesi Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümünü bitirdi. Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümünde Lisans tamamladı.

Ağrı Naci Gökçe lisesinde matematik öğretmeni ve müdür başyardımcısı görevini yapan Aslan, Ağrı Ticaret Lisesi Müdürü, Eğitim Fakültesinde öğrenim görevlisi olarak çalıştı ve serbest müteahhitlik yaptı.

3 Kasım 2002 genel seçimlerinde CHP Parti listesinde Ağrı milletvekili seçilerek parlamentoya girdi. Ardından 2005 yılında AK Parti'ye geçti. 1 buçuk yıl kadar parlamentoda AK Parti milletvekili olarak bulundu. Aslan, bugün itibariyle eski partisine geri döndü.

Bakmadan Geçme