Ağrı'daki şaşaalı sahur programı tepki topladı

Artan gıda fiyatları karşısında, AK Parti Ağrı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen sahur programı görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Ağrı'daki şaşaalı sahur programı tepki topladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2019, 2020 ve 2021 GSYH verilerine göre, en yoksul şehirler sıralamasında ilk 5’te yer alan Ağrı’da, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından yapılan şaşaalı iftar programının sosyal medyaya düşen görüntüleri tepki topladı. Gıda zamlarının hat safhaya vardığı günlerde, zengin sahur sofrası görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Tepkilerden dolayı görüntüler silinse de, paylaşım engellenemedi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan'ın katılım sağladığı programla ilgili olarak, "Ağrı böyle sahur sofrası görmedi." cümlesine de tepki üzerine tepki yağdı.

GÖRÜNTÜLERİN SOSYAL MEDYADAN KALDIRILMASI İŞE YARAMADI

Yemen ve Kordon Kafe’de düzenlenen iftar programında, bendirler eşliğinde zengin sofraların kurulu olduğu görülen iftar eğlencesi görüntüleri, gelen tepkiler üzerine sosyal medyadan kaldırıldı. Bazı kullanıcıların kaydettiği görüntüler yine de sosyal medyada söz konusu videoların paylaşılmasını engelleyemedi.

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI İNAN DA PROGRAMA KATILDI

Öte yandan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan da, programa katılım sağladı. İnan’ın programa dair paylaştığı fotoğraflar, Ağrı Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk tarafından retweet edildi.

“AĞRI BÖYLE SAHUR SOFRASI GÖRMEDİ”

Eyyüp Kadir İnan, o paylaşımında, “Ağrı böyle coşku dolu bir sahur sofrası bugüne kadar görmedi. Ağrı’nın Üniversiteli AK Gençlik’i ile sahur sofrasında bir araya geldik, birbirinden coşkulu ve güzel anlara şahitlik ettik. Teşekkürler Ağrı, Teşekkürler AK Gençlik.” ifadelerine yer verdi.

GÖRÜNTÜLER PARTİ İÇİNDE KRİZE NEDEN OLDU

Öte yandan, görüntülerin parti içinde krize neden olduğu da iddia edildi.

“BİRÇOK AĞRILI LOKMA İÇİN BAŞKA ŞEHİRLERDE İNŞAATLARDA ÖLÜR”

Ağrı’nın belediye eski başkanlarından Sırrı Sakık da, söz konusu görüntüleri Twitter hesabından eleştirdi. Sakık, paylaşımında, “Ağrı’da, Türkiye’nin en yoksul şehrinde belediye başkanlığı yaptım. Bu görüntüler Ağrı AKP gençlik kolları sahur programıymış. Bu hangi dinin şaşaası? Bu hangi şehir? Çünkü birçok Ağrılı bir lokma için başka bir şehirde inşaatlarda ölür. Bu kimin lokması?”

Bakmadan Geçme