Erzurum'da Off-Road Yarışları düzenleniyor

Erzurum'un Karayazı ilçesinde, Gençlik Festivali kapsamında düzenlenen Off-Road Yarışları başladı.

Erzurum'da  Off-Road Yarışları düzenleniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe merkezinde kurulan özel parkurda gerçekleştirilen etkinliğe, yaklaşık 22 ilden, kadınların da yer aldığı 60 sporcu katılım gösterdi. 

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Muammer Sarıdoğan'ın startıyla başlayan yarışta sporcular, büyük motor hacimli araçlarla çamurlu ve engebeli etapları geçmek için çaba gösterdi. Zaman zaman çamura saplanan araçlar, su havuzlarından çıkabilmek için mücadele verdi.

"HUZURLU BİR İLÇEYİZ"

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sarıdoğan, yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiğini söyledi. Hava ve ortamın da güzelliğiyle Karayazılı vatandaşların görsel şölen yaşadığını vurgulayan Sarıdoğan, şunları kaydetti:

"Karayazı 2 bin 400 rakımda. Türkiye'de en yüksek rakıma yerleşen ikinci ilçe konumundayız. Bu özellikleri avantaja çevirmek zorundayız. Burada göletimiz, meralar, mendereslerle beraber ilçemizi hem spor hem de doğa turizmine kazandırmayı düşünüyoruz. Türkiye'nin farklı kentlerinden gelen yarışçılarımız geceyi çadır kampında geçirdi. Huzurlu bir ilçeyiz. İnşallah daha iyi sonuçlar elde edeceğiz."

Yamaç paraşütü gösterilerinin de yapıldığı organizasyon, yarışların ardından ödül töreniyle tamamlanacak.

Bakmadan Geçme