• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray borçlarını kapatacak dev projeyi KAP'a bildirdi

Galatasaray borçlarını kapatacak dev projeyi KAP'a bildirdi

Galatasaray, Florya arazisinde Emlak Konut'a ait olan bölümü 1 milyar 171 milyon 800 bin TL karşılığında satın aldı.

Galatasaray borçlarını kapatacak dev projeyi KAP'a bildirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FLORYA METİN OKTAY TESİSLERİNİ GAYRİMENKULE AÇMAK İSTEYEN ÖZBEK YÖNETİMİ İLK ADIMLARINI ATTI

2022-2023 sezonunu 13. sırada tamamlayarak başarıdan uzak bir görüntü çizen Galatasaray’da yönetime Dursun Özbek’in gelmesi ile mali açıdan büyük değişimler meydana geldi.

Dursun Özbek Galatasaray’ın bankalar birliği ile yaptığı anlaşmadan doğan 2.2 milyar TL borcu ile kulübün diğer borçlarından kurtulmak için Florya arazisi projesindeki ilk adımları attı. Galatasaray, Florya da elinde bulundurduğu 21 dönümlük arazisine ek olarak kalan 41 dönümlük arsayı da Emlak Konuttan 1 milyar 171 milyon 800 bin TL karşılığında satın aldı.

Galatasaray Kulübü'nden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Emlak Konut, Florya arazisinin kalan kısmının Galatasaray'a satıldığını duyurdu. Emlak Konut'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, "Şirketimiz mülkiyetindeki; İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Florya Mahallesi'nde yer alan 292/220 Ada/Parsel sayılı taşınmaz KDV dahil 1.171.800.000 TL bedelle satılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Özbek Yönetimi’nin hedefi Galatasaray Futbol A takımının antrenmanlarını yaptığı Florya Metin Oktay tesislerini Kemerburgaz’a taşıyıp Florya’da inşaata başlamak. Yapılacak projeden Galatasaray 10 milyar TL gelir elde etmeyi bekliyor.

Yorumlar 1
Yemliha 03 Mart 2023 20:44

Galatasaray Avrupa takımlarının sevyesine doğru emin adımlarla gidiyor hadi hayırlısı

Bakmadan Geçme