• Haberler
  • Spor
  • Futbol Kulüplerinden 'Omuz Omuza' yardım kampanyası

Futbol Kulüplerinden 'Omuz Omuza' yardım kampanyası

Bugün saat 20.00'de spor kanallarından yapılacak ortak yayınla futbol kulüpleri tarafından 'Omuz Omuza' kampanyası gerçekleştirilecek.

Futbol Kulüplerinden 'Omuz Omuza' yardım kampanyası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçesi olan 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6’lık iki depremin ardından spor kulüpleri tarafından depremzedelere gönderilmek üzere yüzlerce yardım TIR’ı hazırlandı.

Türkiye’nin önde gelen spor kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ‘Biz Beraberiz’ sloganıyla büyük bir yardım seferberliği başlattı. Stadyumlarındaki otoparklarda deprem bölgesine gönderilmek üzere yüzlerce yardım TIR'ı hazırlandı. Ayrıca üç büyükler birçok ortak yardım TIR'ı da gönderdi. TIR'lar gıda, giyim, battaniye, elektrikli soba ve hijyen malzemeleri gibi ürünlerle doldurularak deprem bölgelerine doğru yola çıktı.

Kulüpler mağazalarındaki giyim ürünleri ve stadyumlarında topladıkları yardımları TIR'lar aracılığıyla deprem bölgelerine gönderdi. Arabam.com Konyaspor ayrıca deprem bölgesine 100 adet konteyner ev bağışında bulundu. TFF’de depremden yoğun olarak etkilenen Kahramanmaraş, Hatay ve Gaziantep’e gönderilmek üzere bin adet konteyner ev bağışladı.

YAYIN GELİRLERİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANDI

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor elde ettikleri yayın gelirlerinden 5 milyon TL'lik bir yardımda bulundu. Diğer Süper Lig kulüpleri bu kampanyaya seyirci kalmadı ve yayın gelirlerinden 3'er milyon TL tutarında maddi destek sağladılar.

‘OMUZ OMUZA’ YARDIM KAMPANYASI DÜZENLENECEK

Bugün saat 20.00'de spor kanallarından yapılacak ortak yayınla futbol kulüpleri tarafından ‘Omuz Omuza’ kampanyası gerçekleştirilecek. Kampanyaya kulüp başkanları, futbolcular ve teknik direktörlerin katılımıyla yurt içinde ve yurt dışından yardımlar toplanacak.

'Omuz Omuza' yardım kampanyasından elde edilecek gelir, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlerin barınma ihtiyacı için kullanılacak. Kampanya A Spor, beIN Sports, D Smart Sports, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV 8,5'un ortak canlı yayınıyla gerçekleştirilecek.

Yorumlar 1
Yemliha 01 Mart 2023 16:05

Allah kolaylık versin inşAllah

Bakmadan Geçme