Fatih Erbakan: "Seçimlere tek başımıza gireceğiz"

Partisinin Seçime Hazırlık Kampı'nda konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçime tek başına gireceklerini söyledi.

Fatih Erbakan: &quotSeçimlere tek başımıza gireceğiz"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Ankara’nın Kızılcahamam'de bir otelde düzenlenen Seçime Hazırlık Kampı’na katıldı.

"HAVALI VE PARALI PARTİLERİ GERİDE BIRAKTIK"

Üç gün sürecek kampın açılış konuşmasını yapan Erbakan, üye sayılarında en büyük partileri bile geride bıraktıklarını belirterek, “7 aylık dönemde partimiz oransal olarak en fazla üye kaydeden parti oldu. 54 bin 390 üye kaydı yaptık. Havalı ve paralı pek çok partiyi geride bıraktık. Mevcut üyemize yüzde 25 artışla 270 bine ulaştık." dedi.

"DERDİMİZ MİLLİ GÖRÜŞ'ÜN İKTİDARA GELMESİ"

Seçimle ilgili açıklamalarda bulunan Erbakan, Milli Görüş prensibine uygun herhangi bir ittifak söz konusu olmadığı için seçimlere tek başlarına gireceklerini ifade etti. Erbakan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim derdimiz Milli Görüş zihniyetinin Türkiye’de iktidara gelmesi. Bu olmadıktan sonra yani Milli Görüş prensiplerine uygun hareket iktidar olunduğunda yapılmayacaksa, Milli Görüş’ün kırmızı çizgilerine riayet edilmeyecekse bizim herhangi bir ittifakın içerisinde yer almamızın hiçbir anlamı yok. Böyle bir ittifakın içerisinde de yer almayız dedik. Biz bütün siyasi partilere de davet yapıyoruz. Diyoruz ki gelin, kurtuluş Milli Görüş’tedir. Milli Görüş’ün ekonomide, sosyal ve dış politikalardaki temel esaslarına uygun bir deklarasyon, bir beyanname ortaya koyalım. İktidar olduğumuzda bu yoldan yürüyecek, bunları uygulayacağız. 'Milli Görüş’ün bu temel prensipleri, kurtuluş reçeteleri etrafında birleşelim' diye her fırsatta ifade ediyoruz. Ancak görünen o ki bu şartlarda bu temel prensiplere sahip olan tek parti olarak, Yeniden Refah Partisi olarak seçimlere tek başımıza gireceğimiz gözüküyor.”

Yeniden Refah Partisi Kızılcahamam Seçime Hazırlık Kampı, Fatih Erbakan’ın konuşmaları sonrası basına kapalı devam etti.


 

Bakmadan Geçme