Yunan milli yüzücüler Erzurum'u seçti

Yunanistan Yüzme Milli Takımı, Macaristan'da gerçekleşecek olan Dünya Yüzme Şampiyonası için Erzurum'u tercih etti.

Yunan milli yüzücüler  Erzurum'u seçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Soğuk havanın etkisini sürdürdüğü kentte sıcak suyla doldurulan yüksek irtifalı tam olimpik Palandöken Olimpiyat Yüzme Havuzu'nda kampa giren Yunanistan Yüzme Milli Takımı'ndan 8 sporcu, 18 Haziran-3 Temmuz tarihlerinde Budapeşte'de yapılacak Dünya Yüzme Şampiyonası için kulaç atıyor.

"ALTIN MADALYA BEKLİYORUZ" 

Milli takım antrenörü Spiros Giannitos,  takımın ikinci kez, kendisinin ise ilk kez Erzurum'a geldiğini söyledi.

Kamp programlarının 21 gün olduğunu ifade eden Giannitos, "Kondisyonumuz çok iyi, çalışmalarımız en iyi şartlarda devam ediyor. Macaristan Budapeşte'deki Dünya Yüzme Şampiyonası için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ülke olarak çok önemli bir sporcumuz var. 50 metre yarışında ondan çok umutluyuz ve altın madalya bekliyoruz. 8 sporcumuzdan da aynı şekilde başarı bekliyoruz." diye konuştu.

"UMDUĞUMUZDAN DAHA İYİ BİR YER "

Giannatos, ABD'de de antrenman yaptıklarını belirterek, Erzurum'u inanılmaz bulduğunu anlattı. Şehirde nisan ayında dahi kar olduğunu hatırlatan Giannatos, "Burada olmaktan çok mutluyuz. Umduğumuzdan daha iyi bir yer. Yüksek irtifa sporcu açısından çok faydalı ancak çok kaldığımızda sporcularımız yoruluyor. Sporcularımızın nefeslerini iyi şekilde tutuyoruz, daha fazla çabukluk ve performans gösteriyorlar." dedi.

"MADALYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Yunan milli yüzücü Anna Ntountoymaki de Dünya Yüzme Şampiyonası'na iyi hazırladıklarını vurgulayarak, "Hedefim en iyi başarıyı yakalamak. Ümit ediyorum ki madalya kazanırım, bunun için çalışıyoruz. Çok büyük ümidimiz var, takım arkadaşlarım da hepsi çok değerli sporcular. En iyi şekilde madalya için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme