Üniversite öğrencisi Nezahat Tanas'a acılı veda, Zeynep Bağrıyanık'tan kötü haber

Yolun karşısına geçmeye çalışırken canından olan üniversitesi öğrencisi Nezahat Tanas için cenaze töreni düzenlendi. Zeynep Bağrıyanık'tan da acı haber geldi.

Üniversite öğrencisi Nezahat Tanas'a acılı veda, Zeynep Bağrıyanık'tan kötü haber
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün meydana gelen kazada, otomobilin çarptığı üniversite öğrencilerinden Nezahat Tanas ile Zeynep Bağrıyanık ağır yaralandı. Nezahat Tanas, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bugün akşam saatlerinde Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alınan Zeynep Bağrıyanık'tan da kötü haber geldi. 

Nezahat Tanas için Murat Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazına, Tanas'ın sınıf arkadaşlarının yanı sıra Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Turgut Göğebakan ve akademisyenler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Zeynep Bağrıyanık için de taziye mesajı yayımladı. Çomaklı, mesajında, "Yüreğimizi dağlayan, içimizi acıtan bu elim kazada hayatlarını kaybeden öğrencilerimiz Nezahat Tanas ile Zeynep Bağrıyanık’a Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Cenabıhak makamlarını cennet eylesin." ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme