Üniversite öğrencilerinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

Erzurum'da iki üniversite öğrencisine çarparak ölümlerine neden olan, ardından kaçtığı için hakkında arama kararı çıkartılan sürücü tutuklandı.

Üniversite öğrencilerinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzurum-Çat kara yolunda, yolun karşısına geçmeye çalışan Nezahat Tanas (24) ile arkadaşı Zeynep Bağrıyanık'a (22) 3 gün önce otomobili ile çarparak hayatını kaybetmelerine neden olduğu gerekçesiyle hakkında tutuklanmaya yönelik yakalama kararı çıkarılan O.K, gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen O.K, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

Erzurum-Çat kara yolunda 11 Mayıs'ta yolun karşısına geçmeye çalışırken O.K. idaresindeki 25 AP 901 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü son sınıf öğrencilerinden Nezahat Tanas ile arkadaşı Zeynep Bağrıyanık tedavi gördükleri hastanede vefat etmişti.

Kazanın ardından gözaltına alınan O.K, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği Erzurum Adalet Sarayında, mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış ve Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca bu karara yapılan itiraz üzerine O.K. hakkında tutuklanmaya yönelik yakalama kararı çıkarılmıştı.

Yorumlar 1
Gülsüm Selçuk 15 Mayıs 2022 02:39

Bu nasıl bir yazı nasıl bir zihniyet öldüren ne demek adı üstünde kaza bilerek istenerek yapılan bir olay değil ki bu. Üniversite öğrencilerini öldüren çok ağır bir tabir şiddetle esefle kınıyorum sadece empati kurun lütfen o kazayı bu başlığı atan sizde yapabilirdiniz

Bakmadan Geçme