Sanat sevgisine pandemi engel olamadı

Erzurumda özel bir kolejin öğrencileri pandemi döneminde uzun süre üzerinde çalıştıkları tual,vitray,ebru,quilling ve ahşap boyama sanatlarını avm'de sergiliyor

Sanat sevgisine pandemi engel olamadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzurumda faaliyet gösteren özel bir kolej öğrencilerinin aylarca üzerinde çalıştıkları; tual, vitray, ebru, quilling ve ahşap boyama sanat dallarına ait resim sergisi 17-18-19 Eylül tarihleri arasında  AVM’de sergileniyor.
Serginin hazırlanmasını yürüten Görsel sanatlar öğretmeni Nurdan Kavaz şunlara değinerek; '' Hayal dünyalarını bir kağıda, tuale döken öğrenciler ortaya güzel sanat eserleri meydana getirdiler. Üç gün sürecek olan bu sergideki amaç öğrencilerin hayal dünyasını genişletip bunları açığa vurmak. Resim öğrencilerin kendilerini ifade etme biçimidir. Bu çalışma öğrencilerin konsantrasyon gücünü ve öz güvenlerinin artmasını olumlu yönde etkilemesi hedeflenmektedir.'' ifadelerine yer verdi.

Öğrencilerinin zihinsel gelişimlerinin yanında duyuşsal davranışlarına olumlu yönde etki edebilmek ve kişiliklerini zenginleştirip düşündükleri veya hayal ettikleri durumları gerçekleştirebilmeleri için her anlamda destek olduklarını belirterek, uzun çalışmalar sonucu büyük emek veren öğrencilerin sanat eserleri 17-18-19 Eylül tarihleri arasında sanatseverleri ve velilerini davet etti.

Bakmadan Geçme