Milli Sporcu 10. dünya şampiyonluğuna hazırlanıyor

Bilek güreşinde 75 kiloda 9 dünya şampiyonluğunu bulunan Erzurumlu ortopedik engelli millî sporcu Gökhan Seven, şimdi 10'uncu dünya şampiyonluğuna hazırlanıyor.

Milli Sporcu 10. dünya şampiyonluğuna hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bilek güreşinde 9 kez dünya şampiyonluğunu elde eden millî sporcu Gökhan Seven’in 75 kiloda 8 Avrupa, 2 Asya şampiyonluğu da bulunuyor. 10’uncu dünya şampiyonluğunu hedefleyen Gökhan Seven şu sıralar 24 Kasım - 3 Aralık 2021 tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenecek Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor. Seven şampiyonaya katılabilmek için yaptığı antrenmanlara ara vermeden devam ediyor.

“ROMANYA’DAN ALTIN MADALYA İLE DÖNMEYİ HEDEFLİYORUZ”

İstanbul Fatih Belediyesi Haliç Su Sporları Kulübü adına şampiyonalara katılan dünya şampiyonu Gökhan Seven, “Bilek güreşinde milli sporcuyum, 20 yıla yakındır bilek güreşi sporu ile uğraşıyorum. 20 yıla 9 dünya, 8 Avrupa ve 2 Asya Şampiyonluğunu sığdırdım. Kasım ayı içerisinde Romanya’nın Başkenti Bükreş’te 42. Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası'na hem kendim hem de öğrencilerimle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Antrenmanlar yorucu olsa da sporu sevdiğim için katlanmak zorundayım. Hem kendim hem de öğrencilerim Romanya’dan altın madalya ile dönmeyi hedefliyoruz. ” ifadelerini kullandı. Bir taraftan kendi antrenmanlarına sıkı şekilde hazırlanırken Gökhan Seven, diğer taraftan da sporcularının antrenmanlarını takip ediyor. 

Bakmadan Geçme