Milletvekili Aydemir, "Sanayi ve Teknolojide AK sayfa açtık"

AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Milletvekili Aydemir, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen İçişleri ile Sanayi ve Bakanlığı bütçelerini değerlendirdi.

Milletvekili Aydemir, "Sanayi ve Teknolojide AK sayfa açtık"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millet yüreğinde özel ve güzide bir yeri olduğuna dikkat çeke Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afrika, Avrupa, Türkmenistan, Katar başta olarak uluslararası bir dizi görüşmeler gerçekleştirdiğini, bunları ile Türk Milleti için yaptığının altını çizerek, "Milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettardır." dedi. İçişleri Bakanı kaydında terörle mücadelede tarih yazıldığını, Bilişim teknolojisi ve sanayi alanında gençlere ufuk kazandırıldığını aktaran Milletvekili Aydemir, "Biz yatırım, muhalefet ise kavga yapıyor. Aramızdaki fark budur." ifadelerine yer verdİ .Basın toplantısının önemli bir bölümünü Erzurum ve Palandöken Kış Turizmine ayıran Milletvekili Aydemir, TBMM’den tüm ülkeye çağrı yaparak, "Kış spor ve turizminin zevkini yaşamak isteyen herkesi Erzurum’a davet ediyoruz." dedi. Basın toplantısının önemli bir bölümünü Erzurum ve Palandöken Kış Turizmine ayıran Milletvekili Aydemir, TBMM’den tüm ülkeye seslenerek, "Kış spor ve turizminin zevkini yaşamak isteyen herkesi Erzurum’a davet ediyoruz. " dedi.

"MECLİSİ ÇALIŞTIRMAMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR"

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, TBMM Genel Kurulunda İçişleri ile Sanayi ve Teknoloji bakanlıklarının 2022 yılı bütçelerinin görüşüldüğünü hatırlattıı. Basın toplantısı düzenleyerek, bütçe görüşmelerinde muhalefetin tahammülsüzlüğüne vurgu yaparak, “Meclisi çalıştırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

"İÇİŞLERİ BAKANLIĞI BİZİM ŞEREF VARAKALARIMIZDAN"

Muhalefet partilerinin hazımsızlıklarının ve çekememezliklerinin görüşmelere yansıdığı imalarında bulunan  Aydemir, muhalefetin görüşmelere terörize bir zemin oluşturduğunu savundu. Aydemir, "İçişleri Bakanı'mız yiğitliğin temsilcisi olan bir isimdir.Terörü yerle yeksan etmişiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu irade, sayın içişleri bakanımızın çok dirayetli yaklaşımıyla. buna dönük bir tahammülsüzlük var. İçişleri Bakanlığı bizim şeref varakalarımızdan bir sayfadır. Buna tahammül edemiyorlar. Bununla birlikte Meclis Genel Kurul zeminini maalesef çekilmez hale getiriyorlar. Milletimiz bunu görüyor. CHP ve şürekasının tavrının meclisi çalıştırmamaya dönük olduğunu da bizatihi milletimiz görüyor. AK Parti hükümeti, bakanlıklar marifetiyle ülke halkına hizmetlerini sürdürürken tüm dünya Türkiye'yi gıpta ile takip ediyor. Sayın Soylu ve Sayın Varank’a müteşekkiriz." ifadelerini kullandı.

"GENÇLERİMİZ  YATIRIMLARLA ÖZEL UFUKLAR KAZANIYOR"

Milletvekili Aydemir, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı hakikaten olmaz denilen şeyleri olduruyor. Bütün Dünyanın gıpta ile takip ettiği hizmetler veriliyor, yatırımlar kaydediliyor. Gençlerimiz, Teknofestlerle ifade bulan şekilde, zirve noktalara, özel ufuklara yöneldiler bakanlığımız kanalıyla. Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a minnettarız." dedi.

Bakmadan Geçme