Milletvekili Aydemir: "Muhalefetin şirazesi kaymış"

AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili İbrahim Aydemir Cumhurbaşkanlığı 2022 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde tespit ve öngörülerini aktardı.

Milletvekili Aydemir: &quotMuhalefetin şirazesi kaymış"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“MUHALEFETİN ŞİRAZESİ KAYMIŞ”

"Şiraze hakikaten kaymış durumda. Nerede? Muhalif cenahta." ifadeziyle sunumunu sürdüren Milletvekili Aydemir, "Ne söylediklerini bilmiyorlar, sadece iftirayla, dedikoduyla, kara çalmakla yöneliyorlar ve orada da Hak neşet etmiyor. Hakk'ın neşet etmesi için hakikati söylemek lazım, müfteri pozisyon almamak lazım." dedi. 

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ SÜRECİ

Aydemir, "Yaklaşık bir ayı aşkın bir zaman oldu, görüşmeler, müzakereler sürdü. İstifade ettiğimiz konuşmalar oldu, hakikaten birikim yüklendik; kimin katkısı olduysa hepsine minnettarız, hepsine teşekkür ediyoruz ancak çoğunlukla muhalif cenahtan ezberler dillendirildi bunu da her vesile söyledik, anlattık." dedi.

AYDEMİR: “İFTİRA EDENLER HEP KAYBETTİLER”

Sosyal Medyadaki iftira, karalama ve karartma eylemlerine dikkat çeken Milletvekili Aydemir AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in sözlerinin çarpıtıldığını belirterek, "HDP Milletvekili Paylan, İçişleri Bakanlığı bütçesinde altını çizerek güvenlik bütçesinin çok fazla olduğunu, abartılı olduğunu, bunun yapılmaması gerektiğini defaatle söyledi; Sayın Uğur Aydemir de söz aldığında, bunun bizim için hayati önemde olduğunu, milletin birliği, bütünlüğü, vatanın bekası, bunun için güvenlik bütçesinin çok çok gerekli olduğunu söyledi ve "Gerekirse soğan ekmek yeriz ama ondan taviz vermeyiz."dedi. Bunu şu ekonomik gelişmelerle ilintilendirdiler, bugün bile böyle iri kıyım gazeteciler köşelerine taşıyorlar bunu. Yani açıp da "Ya, bunu ne için söyledin kardeşim? Bu tutanak nerededir? Şu tutanağa bir bakayım, nereden geliyor bu konuşma?" demiyorlar. Niye bunu söylüyorum? Gazeteci olduğum için üzülüyorum. Hep söyledik ki: "Ya, Türbeyi aziz kılan bekçisidir." Ya, böyle bir şey olabilir mi? Bir ordu oluşturmuşlar, oradan yeter ki böyle bir uç bulsunlar, oradan yöneliyorlar, hak, hakikat hiç umurlarında değil. Oysa milyon defa söyledik ki: "Milletimizin zihni çok berrak, nerede temiz hâl varsa oraya yöneliyor; iftirayı, dedikoduyu tefrik edecek bir genetik yapısı var. Bunu yapmayın, yapanlar hep kaybettiler." diye konuştu.

TERÖRLE MÜCADELE

Milletvekili Aydemir, "Hak çizgisinden uzak düşmeyelim. Yani burada terörle mücadele yapılıyor, kırk yılı aşkın bir zaman diliminde geldiğimiz nokta var; yerle yeksan etmişiz terörü, FETÖ'yü hakeza öyle yapmışız. Burada Millî İstihbarat Teşkilatımızın bütçesini görüşüyoruz. Allah razı olsun, hak teslimi yapıp teşekkür edenler oldu, ben de onlara teşekkür ediyorum. Millet adına bu insanlar çalışıyorlar, sadece ve sadece "Teşekkür ederiz." demek lazım, onların hakkını teslim etmek lazım." dedi.

Bakmadan Geçme