Milletvekili Aydemir: "Hakka tapan bir milletin evlatlarıyız"

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83'üncü yıldönümünde rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz." dedi.

Milletvekili Aydemir: &quotHakka tapan bir milletin evlatlarıyız"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEVLET EBED MÜDDET KARARLILIĞI

Milletvekili Aydemir, “Milli ve manevi temellerimiz üzerinde; asırlarca kıyamını bozmamış Büyük Türk Milletinin payidar kalması yol ve uğrunda ufuk çizen ecdadımıza minnet ve vefa; tarihimizi destanlarla bezeyen İla’yı kelimetullah ilhamına sadakat; devleti ebed müddet kararlılığımızda sabit kadem olmak şiarımızdır.” kaydını düştü.

AYDEMİR’DEN KARDEŞLİK MESAJI

Mesajında, “Birlik, beraberlik ve dirliğimizin ilelebet devamı niyet ve ekseninde asırlar boyu sürdürdüğümüz adalet, insanlık ve hoşgörü sefer ve seferberliği ile beraberinde kaydedilen zaferler kardeşliğimizin eseridir.” ifadesine yer verdi.

"MİLLET OLMANIN YOLU DEĞERLERE BAĞLILIKTIR"

Milletvekili Aydemir, “Yeryüzünün vicdan, haysiyet ve fazilette öncüsü; merhamet, şefkat ve adalette yol göstericisi Yüce Türk Milleti ecdadına ve onların yürek ve dimağlarına hakim milli ve manevi değerlere bağlılıktan asla ayrılmayacak; kendini tarif eden liderleri ve medeniyetine ebediyen sahip çıkacaktır. Millet olmanın, hem de büyük bir millet olarak kalmanın yegane yolu budur.” dedi.

ÇANAKKALE VE AZİZİYE RUHU

Milletvekili Aydemir, “Tarihini mukaddesatından aldığı feyz ve sebatla dirayet kaydında yazan; Hak dışında hiçbir gücün önünde eğilmeyen ve yalnız Hakka tapan Büyük Milletimiz, Çanakkale, Aziziye ruhunu koruyarak kendini asırların idrakine söyletmeyi sürdürecektir. Unutulmaması gereken gerçek, Türk Milletinin nizamı alem öncüsü oluşudur.” mesajını verdi.

ŞEHİTLERE SAYGI GAZİLERE MİNNET

Milletvekili Aydemir, “Kanımız aksa da zafer İslam’ın.” hakikatine teslim olarak, ezan, bayrak, vatan ve millet mukaddesleri için canlarını adayan şehit ve gazilerimiz ufuk rehberlerimizdir. Onların uğruna nefislerinden geçtiği değerleri korumak milli namusumuz, manevi hasletimizdir. Değerlerimize uzanan her el kırılmaya, her dil susturulmaya mahkumdur.” dedi.

Bakmadan Geçme