Milletvekili Aydemir: " Erzurumspor'un hakkı yeniyor"

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurumspor'un haksızlığa uğratıldığını savunarak, bu konuda TFF Başkanı Nihat Özdemir ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Milletvekili Aydemir: " Erzurumspor'un hakkı yeniyor"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Erzurumspor'a dair açıklamalarda da bulunan Milletvekili Aydemir, Ankaragücü maçından sonra, Erzurumspor'un uğratıldığı haksızlıklarla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti. 

Mavi-beyazlı ekiple ilgili her tür gelişmenin arkasında olduklarını söyleyen Aydemir,  "Sayın Özdemir’le bir görüşme yaptım, Nihat Özdemir beyin düştüğü özel bir not var, ‘Biz burada vazifedeyken Erzurumspor’un hakkını hep koruyacağız, hep kollayacağız. ‘ dedi. Ankaragücü maçında yaşanan o hakem faciasına özel not düştüm, bunu da takip edeceklerini söyledi. Biz de Erzurum kamuoyu olarak Erzurumspor sevenleri olarak Erzurumspor’a yüreğini raptetmiş kişiler olarak bu durumu takip edeceğimizi bir daha vurguluyoruz. Sayın Futbol Federasyonu Başkanına gösterdiği ilginin devamını takip edeceğimizi kayda geçiyoruz." dedi. 

Bakmadan Geçme