Milletvekili Aydemir: "Engelliler başımızın tacıdır"

Basın toplantısının son bölümünü Engellilere ayıran Milletvekili İbrahim Aydemir 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı.

Milletvekili Aydemir: &quotEngelliler başımızın tacıdır"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AYDEMİR İHRACAT RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

Basın toplantısında kasım ayı ihracat verilerini gündeme taşıyan Milletvekili Aydemir, "Ticaret Bakanımız Kasım ayına dönük ihracat rakamlarını paylaştı. Aylar içerisinde en yüksek ihracat değerine ulaştık. 21.2 milyar dolarlık bir rakamı yakaladık. Dahası dahası olacak. Dış ticaret hacmimiz 48.2 milyar dolara çıktı. Umulmadık, beklenmedik, olur mu diye, insanlarımızın sual açtığı noktalardayız. Bu bereket orya konulan kalbi gayretle oluyor. Üreterek oluyor, istihdamı artırarak oluyor, yatırım yaparak oluyor. İhracat başka türlü bu noktaya gelmez." dedi.

"KUYRUK CHP’Yİ İFADE EDER"

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda birkaç kez dile getirdiği "benzin istasyonunda oluşan kuyruğa" ilişkin açıklamasının, başta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olmak üzere, muhalefet partililerince saptırıldığını ifade eden Aydemir, şunları kaydetti: "Motorine zam geleceği önceden haber veriliyor. 'Gece yarısı bu zam yürürlüğe girecek' deniliyor. İnsanlarımızın parası olsun, olmasın 'Bir depo benzin alayım şuradan 50 lira da kar edeyim' demesinden normal bir şey olabilir mi? Yokluğun kuyruğu olur. Bunu gündeme getireceksiniz. Burada bir benzin yokluğu yok. Benzine zam gelmiş, 'Bu zamdan bir defalık da olsa şu kadar miktarda daha az etkileneyim' diye gidip insanlar benzin alıyor. Bundan doğal ne olabilir ki? Yokluk CHP'yi ifade eder, kuyruk CHP'yi ifade eder; AK Parti'yi değil. Bizde varlık var. Hiçbir zaman bu ülkede bizimle beraber herhangi bir ürünün yokluğu çekilmemiştir, çekilmez."

AYDEMİR: "MİLLETİ ALDATMAK BİZİM LÜGATİMİZDE YOK"

Milletvekili Aydemir basın toplantısının devamında, "Biz emekle millete hizmet eden, milleti en öne koyan, millet için terki cihan etmeyi bile seve seve göze alan bir yapıyı ifade ediyoruz. Dolayısıyla milletimizi aldatmak, milletimize yalan söylemek, milleti hoşnut tutmak için bir başkasını karalamak bizim lügatimizde yok. Muhalefete de tavsiye ediyorum, siz de bunu yapmayın, yaparsanız bereketiniz kalmaz." kaydını düştü.

"ENGELLİLER BAŞIMIZIN TACIDIR"

Basın toplantısının son bölümünü Engellilere ayıran Milletvekili aydemir 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı. Milletvekili Aydemir, "3 aralık Dünya Engelliler Günü. Bizim iftihar sayfalarımızdan birisi bu. Bizden önce engelli kardeşlerimiz için sakatlar deniliyordu, özürlüler deniliyordu. Biz bu kavramı bile değiştirerek düzgün şekilde yerine oturtturduk. Daha önce engellileri kimse sahiplenmezdi. Evinde engellisi olan aileler huzursuzluk yaşarlardı, evlatlarını dışarıya çıkaramazlardı. Böyle bir sıkıntı vardı. Bizimle, Sayın Cumhurbaşkanımızın yaklaşımıyla beraber, AK Kadroların tavrıyla beraber engelliler toplumun başının üstüne alındı. Noksan yok mu, elbette hayat devam ediyor. Engellilerimiz noktasında noksanlarımız da var tabi ki. Onları da izale ede ede gidiyoruz. Engelliler bu toplumun bereket kaynakları, onlar var ki Cenabı Hak bereket indiriyor. Onlar bir pozitif enerji yükleyici mekanizma bizim için. Onların günlerini tebrik ediyorum, onları yüreğimize raptettiğimizi de vurgulamak istiyorum." dedi.

"ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİ YÜREĞİMİZE RAPTETTİK"
Engelli sorunlarının giderilmesinde AK Parti çözüm siyasetinin öne çıktığını vurgulayan Milletvekili Aydemir, "AK Hareket engelli kardeşlerimizi toplumun baş tacı yaptı. Zira engelli kardeşlerimiz toplumun bereket kaynaklarıdır. Onları yüreğimize raptettik" ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme