Milletvekili Aydemir'den Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt!

AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Milletvekili Aydemir, TBMM'de bir basın toplantısı gerçekleştirerek siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt verdi.

Milletvekili Aydemir'den Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Değerlendirmelerinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun iddialarında yer veren Aydemir basın toplantısı aracılığıyla bu iddialara da cevap verdi. Basın toplantısında yine Erzurum değerlerini de gündeme taşıyan Milletvekili Aydemir, 11 Ekim'de Hakkın rahmetine kavuşan AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Uçma ve Vefatının 8’inci yıldönümünde Erzurum eski Milletvekili Kösoğlu’nu rahmetle andı.

“KÖSOĞLU DADAŞ TEFEKKÜRÜNÜN ZİRVE ŞAHSİYETLERİNDENDİR”

Aydemir, 10 Ekim 2013’te vefat eden Mütefekkir ve MHP Erzurum eski Milletvekili Nevzat Kösoğlu’nun bir vefa ve sadakat abidesi olduğunu söyledi. Milletvekili Aydemir, “Kösoğlu Dadaş Tefekkürünün zirve şahsiyetlerindendir. Ömrünü İla’yı Kelimetullah yolunda Nizamı Alem davasına hasreden Ağabeyimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. ” dedi.

“MAKSATLARI ÜLKE VASATINA KORKU İKLİMİNİ YERLEŞTİRMEK”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Siyasi cinayetler konusunda kaygılarım var." sözlerini değerlendiren Erzurum Milletvekili Aydemir, "Ne maksat güdüyor acaba bunlar? Maksatları ülke vasatına korku iklimini yerleştirmek. Bu korku iklimi ile akılları sıra oyları kendilerine devşirmek." diye konuştu.

“ŞİMDİ NELER OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ”

Milletvekili Aydemir, Kılıçdaroğlu'nun "PYD'den ne olur? Bize mi saldıracak?" sorularına ise "Şimdi neler olduğunu görüyoruz. Gencecik vatan evlatları, dün yine iki polisimiz katledildi. Onun 'PYD bize mi saldıracak?' deyip sahiplendiği PYD'nin attığı roketlerle şehit oldular. Biz bunu biliyoruz. Eğer umdukları ya da duyumları buysa biz bunları biliyoruz. Bunlara karşı verilen mücadele çok, Allah'ın izni ile bunlar bize hiçbir şekilde zarar veremeyecek. Ülkemiz hedeflediği Kızıl Elma çizgisine doğru emin adımlarla yürüyor. " diyerek cevap verdi.

AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, hakkın rahmetine kavuşan AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Uçma'ya Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve AK Parti camiasına başsağlığı diledi. Milletvekili Aydemir, “İmamet makamındayken zammı sureleri manasını müdrik terennümünü ve namaz sonrası aktarımını hiç unutmayacağım bilge insan İsmet Uçma. Güzel ağabeyim mekanın cennettir Allahualem. Özlemini, Fatihalara, Yasin-i şariflere yükleyeceğiz. Cenab-ı Hakk rahmetiyle kuşatsın inşaallah."  ifadesiyle Uçma’yı hayırla andı.

Bakmadan Geçme